FILLER

Restylane

fremhever din naturlige skjønnhet gjennom å gjenopprette hudens volum, noe som gir myke konturer og et yngre utseende. Restylane er gel som injiseres i huden.
Resultatet er synlig umiddelbart, og du kan gå direkte tilbake til arbeid.

Slik fungerer det

Ung hud inneholder mye hyaluronsyre. Etter hvert som vi blir eldre, endres hyaluronsyrens distribusjon og funksjon i huden, noe som resulterer aldringstegnene vi alle kjenner til. Restylane virker gjennom å øke hudens eget forråd av hyaluronsyre. Gelene tilfører huden volum, slik at rynker og linjer jevnes ut og ansiktstrekk tydeliggjøres. Prosedyren er rask, vanligvis tar den mindre enn 30 minutter. Resultatet kan sees øyeblikkelig.

Hvorfor får vi rynker?

Når huden eldes brytes kroppens egen bindevev stoff (hyaluron syre) ned, rynker og bretter bli dypere og mer synlige. Vi kan fylle rynken, så de nesten ”forsvinner”.
Har du svært dype rynker kan være flere behandlinger som trengs for å bygge opp et godt resultat. Det beste er å behandle rynkene før de blir for dype og deretter gradvis vedlikeholde.

Hvor lenge varer effekten?

Produktene brytes ned langsomt i kroppen. Hvor lenge er svært individuelt, noen ganger brytes produktene ned etter 6-12 måneder, noen ganger mer enn et år. Du vil bli informert om når det er iktig for deg og etterfylle..
Produktene er egnet til kombinere med rynkemiddel eller kjemisk peeling

Teosyal

er en verdenskjent hyaluronsyre-filler med over 3.000.000 injeksjoner i Europa og er brukt i en rekke norske private sykehus. Teosyal er utviklet av TEOXANELaboratories i Genève. Teosyal er 100% ren hyaluronsyre basert filler av ikke animalsk opprinnelse.

Hyaluronsyre

er en naturlig og særdeles viktig komponent i huden. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som binder fuktighet i huden, den skaper fasthet og elastisitet dette skaper hudens smidige ytre.
Allerede tidlig i 20 årene reduseres produksjon av hyaluronsyre. Etter passert 40-50 år har kroppen mistet 50% av hyaluronsyren, vi ser resultatet i form av rynker. Ansiktet mister sin opprinelige ovale form og vi får innsunkne partier.

Hvordan utføres behandlingen?

Produktene injiseres under rynken eller folden, slik at overhuden løftes opp og glattes. Hudens overflate desinfiseres. Injeksjonen kan for noen føles smertefull, og du kan da få bedøvelse.

Er det mulig å fjerne arr?

Arr, særlig eldre er utmerket til å fylle.

Hvordan er jeg etterpå?

Du kan være øm og litt hoven første dagene, og du kan føle lett sprengning og sitring. En lett make-up vil skjule dette.