HÅRFJERNING MED LASER

Permanent hårfjerning med laser
Effektivt, raskere og med mindre ubehag

KAN ALLE BEHANDLES?

Dersom det er pigment i håret, kan det behandles (rødt og hvitt hår kan ikke behandles fordi disse har ikke pigmentering). Om du er mørk i huden (mye pigment) eller nettopp har solt deg, er det større risiko for at du blir brent fordi laseren absorberes mer av mørk/skadet hud i forhold til lysere hud. Man bør vente 2-3 uker før/etter soling ved denne type behandling. Gravide og ammende kan ikke behandles

HVOR OFTE?

Hår på de ulike delene på kroppen vokser i ulik hastighet. Det vokser f.eks. raskere i ansiktet enn på ryggen. På kroppen anbefaler vi 5-7 behandlinger, men dette er veldig individuelt. For enkelte holder det med færre behandlinger, mens det hos andre trengs flere.

Vi anbefaler 6-12 uker mellom hver gang, avhengig av området som skal behandles. Du kan vente lenger, det håret som er fjernet vil ikke komme tilbake. Men, håret som har vært i hvilefase/avstøtningsfase kan gro ut

HVOR MANGE BEHANDLINGER?

Hver hårsekk har anlegg for minimum tre hårstrå. Hårene er i ulike faser, og for å ha effekt må håret være i vekstfasen. Ca. 50-70 % av håret i vekstfasen forsvinner ved hver behandling, men siden det er flere hårstrå pr. hårsekk, tar det flere behandlinger før håret i området er totalt borte. Alle hårene er ikke i vekstfasen samtidig; noen er i hvilefasen og andre er i avstøtningsfasen.

BIVIRKNINGER?

Alt som har virkning har også bivirkning. Dette gjelder også for diodelaser. Du kan bli brent på huden. Det kan starte med en blemme som senere blir en brunpigmentert flekk, eller du kan miste pigmentet slik at du får hvite flekker. Dette er sjeldne bivirkninger, men skulle de oppstå vil hudskadene i de aller fleste tilfeller bli helt bra etter en tid.
Man kan også få blemmer og rødhet uten å bli brent. Da kan man bruke A-krem eller Aloe Vera. Dette vil gå over i løpet av 1-3 dager.

Det er viktig at du opplyser oss om du har tatt sol, slik at vi kan stille inn laseren etter din hudfarge og -type.