Rynkebehandling

Effektiv behandling mot rynker.

Etter flere års erfaring med rynkebehandling ved våre klinikker, har det vist seg å være en effektiv og sikker behandling.

Rynkebehandling.

Rynkebehandling er en effektiv behandlingsform mot rynker i pannen, både de på tvers, og ”sinnarynken” mellom øyenbrynene samt rynker som oppstår ved øynene når du smiler. Metoden er utbredt og benyttes verden over. Behandling utføres av vår faste lege, eller sykepleier med legen tilstede. Før behandling med av rynker må man ha en konsultasjon med legen. Ved behandling av Rynker vil det alltid være individuelle tilpassinger hvor injeksjonene settes.

Vi benytter oss kun av markedslederen Leverandører i våre rynkebehandlinger. Virkestoffet har 3-4 mnd. effekt som ”rynkestopper”. Du vil deretter få din vanlige bevegelse tilbake. Vår rynkemiddel har ingen rapporterte negative bivirkninger. Effekten av behandlingen med rynkemiddel reduseres på slutten av denne perioden og virkestoffet etterlater ingen restprodukter i kroppen. Vi ønsker at du som kunde hos oss skal føle deg trygg og sikker på vår behandling med rynkemiddel.

Hvor lenge varer en behandling med rynkemiddel?

Behandling med rynkemiddel er forbigående. I gjennomsnitt varer effekten 3-5 måneder etter første behandling. For å vedlikeholde optimal effekt, bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger pr år. Det er gunstig å bruke musklene som er behandlet så mye som mulig den første dagen etter behandling. Dette øker absorpsjonen av rynkemiddel og effekten av behandlingen.

Uønskede bivirkninger er svært sjeldne

Uønskede bivirkninger etter bruk av rynkemiddel er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen. I sjeldne tilfeller kan muskelen i øvre øyelokk svekkes i 1-2 uker. Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger av rynkemiddel behandling. Man bør ikke gni eller massere det behandlede området, da dette kan medføre at rynkemiddel sprer seg til nærliggende muskler, som dermed kan inaktiveres for en tid. Dersom man behandler panne, vil den ytterste delen av øyenbrynene kunne heves noe.