SMARTLIPO

PERMANENT FETTFJERNING MED SMARTLIPO OG PAL

HVA ER SMARTLIPO?

SmartLipo er en permanent fettfjerningsbehandling. Ved SmartLipo eller «laser-lipolyse» som det også kalles, ødelegges fettcellene ved hjelp av en laserstråle, slik at cellemembranen i fettcellene nedbrytes. Fettet innenfor cellemembranen er flytende, og kroppens lymfesystem vil ta dette opp og deretter skille fettet ut som avfallsstoff. Fettcellene ødelegges og kan ikke gjendannes. Ved bruk av laseren stimuleres huden slik at den strammes opp i behandlingsområdet. Dette gjør at man får et godt og varig resultat, og unngår hengende og slapp hud.
SmartLipo kan ikke brukes som et inngrep ved stor fedme. Inngrepet kan best brukes på pasienter som ønsker fettreduksjon på spesifikke områder. Det kan være mindre og skjemmende områder som under hake, brystfettreduksjon hos menn, under overarm, mage og ridelår, for å nevne noen typiske områder. Styrken med denne behandlingsformen er at laseren kommer til på de minste områdene på kroppen og kan gi helt spesifikke resultater på ønsket område. Spør legen, send gjerne bilder og vi svarer.

KORT OM LASERLIPOLYSE – SMARTLIPO

Det er mange leger som tilbyr behandlingsformen som går under flere navn bla. Laser-Lipolyse – SmartLipo – Laserfettsuging – Permanent fettfjerning.

I løpet av kort tid har dette blitt en av verdens mest etterspurte behandlinger innen fettreduksjon da den gir perfekt og varig resultat uten bruk av narkose. Behandlingen gjennomføres på noen få timer, og pasienten kan dra hjem rett etter behandlingen.

SmartLipo er det nyeste gjennombruddet innen behandling av uønsket fett på kroppen.

SLIK VIRKER SMARTLIPO

Ved SmartLipo-laserfettfjerning føres en meget tynn sonde som avgir et presisjonsstyrt laserlys, inn i fettlageret. Laserlyset avgir varmeenergi som langsomt løser opp fettdepotene i fettcellene. Når laserlyset treffer fettcellene avgis en varme som ”smelter” fettcellene til en oljeaktig væske. Det smeltede fettet vil bli transportert bort og forsvinne naturlig gjennom kroppens lymfesystem. Når litt større mengder fett skal fjernes, kan man suge ut fettet fra det behandlende området. På denne måten får man en dobbel effekt ved at kroppen fjerner en del oppløst fett naturlig, samt at man fjerner en del ved å suge ut deler av fettet. Laserlyset benyttes også til å stramme opp huden i det behandlede området slik at man normalt ser resultatet omgående etter behandlingen.
En annen positiv effekt ved fettsuging med laser, er at laserlyset koagulerer (stenger) de blodkar som har blitt skadet på tross av inngrepet i fettvevet.. Dette minsker hevelser og blåmerker som forårsakes av blødninger under huden. Alt i alt, innebærer metoden med SmartLipo-laser at man ved laserfettsuging kan fjerne mindre fettdepoter på en mer effektiv og skånsom metode enn ved fettsuging med tradisjonelle prosedyrer. Det innebærer at man får et enklere behandlingsforløp uten behov for narkose etc., samtidig som også tiden etter inngrepet blir betydelig mindre smertefullt og man får færre blåmerker og minimalt behov for fri fra arbeid.

HUDOPPSTRAMMING

En del av den varmeenergien som skapes i fettlageret ved laserfettfjerning, absorberes av underhuden og lager en kontrollert vevsskade. Det produseres da nye kollagentråder, noe som gir en oppstrammende effekt på huden. Ved å provosere underhuden til å danne nytt kollagen, kan man i sammenheng med en laserfettfjerning også behandle huden slik at den drar seg sammen. Den oppstrammende effekten på huden gjør at områder med slapp hud kan behandles.

FLERE BEHANDLINGSOMRÅDER

SmartLipo-/ laserlipolysebehanding er så effektivt at man kan utføre fettfjerning på flere områder samtidig. Også områder med cellulitter kan behandles med gode resultater ved hjelp av fettsuging med laser, takket være denne hudstrammende effekten.

FORDELER MED SMARTLIPO

• Enklere og rask behandlingsform
• Mindre smertefullt etter behandling
• Minimal sykemelding (maks 2 dager)
• Minimalt inngangssnitt (1-2 mm. – ingen sting)
• Oppstrammende effekt på huden
• Lavere risiko for ujevnheter
• Mulighet til å behandle mindre og skjemmende områder
• Mulighet til å behandle områder som tidligere ble beskrevet som vanskelige (ansikt, underarmer, øvre del av magen, knær)
• Generelt sett mindre risiko enn ved plastisk kirurgi

 • HALS

  HALS

  Behandling av uønsket fett rundt halsen. Fettet smeltes med laser og suges vekk. Behandlingen har også en hudoppstrammende effekt.

  Gratis konsultasjon
 • MAGE

  MAGE

  Behandling av uønsket fett i områdene mage og sidene. Fettet smeltes med laser og suges vekk. Behandlingen har også en hudoppstrammende effekt.

  Gratis konsultasjon
 • RUMPE

  RUMPE

  Behandling av uønsket fett på rumpe. Fettet smeltes med laser og suges vekk. Behandlingen har også en hudoppstrammende effekt.

  Gratis konsultasjon
 • ARMER

  ARMER

  Behandling av uønsket fett på armer. Fettet smeltes med laser og suges vekk. Behandlingen har også en hudoppstrammende effekt.

  Gratis konsultasjon
 • LÅR

  LÅR

  Behandling av uønsket fett på inn- og utsiden av lår. Fettet smeltes med laser og suges vekk. Behandlingen har også en hudoppstrammende effekt.

  Gratis konsultasjon
 • LEGGER

  LEGGER

  Behandling av uønsket fett i områdene legger og knær. Fettet smeltes med laser og suges vekk. Behandlingen har også en hudoppstrammende effekt.

  Gratis konsultasjon