THERMAGE

Thermage er en effektiv og sikker teknikk for oppstramming av huden i ansikt,på hals, mage og ellers hvor huden kan være løs.

PANNELØFT

Med et ”panneløft” får man samtidig løftet øyelokkene for å gi et mer energisk og oppmerksomt uttrykk, men metoden kan også brukes lokalt på øyelokkene. Huden behandles med et kontrollert varmefelt fordelt på små tettsittende områder. Effekten kan deles i to faser; en umiddelbar oppstramning av huden innen de første par uker, og en kollagen økning i de etterfølgende 4-6 måneder. Behandlingen tar ca. halvannen time for en «full face» og forynger hudens kollagene struktur med 4 til 8 år, avhengig av alder og hvordan man tar vare på huden. Resultatet er et yngre og friskere utseende.Behandlingen gjøres av lege. Huden merkes med presise målpunkter. ThermaTip, som avgir energien, settes på hvert punkt i få sekunder. Først føles det kjølig, deretter kommer en merkbar varme, som igjen avløses av en kjølig følelse. Varmefølelsen reguleres slik at den svarer til å sitte litt for nær en peis. Etter behandlingen merker man en stramming av huden, som blir synlig i løpet av de kommende ukene. Deretter fremtrer en mer langsom oppstramming og styrking av huden, så det fulle resultat ses først etter 4-6 måneder.Metoden bygger på en velkjent vitenskap om hudens aldring og reaksjon på varmepåvirkning. Med alderen etableres forbindelser mellom de kollagene fibrene som gjør dem mindre elastiske. Med en kontrollert kortvarig oppvarmning kan forbindelsene brytes, så de kollagene fibrene frigjøres og gjenvinner elastisiteten. I tillegg økes dannelse av nytt kollagen. Levende celler som utsettes for «varme-sjokk» øker deres funksjon og livslengde. For hudcellene betyr det blant annet en økt produksjon av kollagen, hvilket kan måles ved ultralydsundersøkelse av huden.

RADIOFREKVENS ENERGI

Thermage benytter den såkalte «radiofrekvens energi». Kort fortalt går det ut på at man ved å endre en elektrisk strøm i huden med en frekvens på 6 millioner ganger i sekundet, kan skape en kontrollert mengde varmeenergi. Samtidig avkjøles hudens ytterste lag med en patentert metode: ThermaCool®. Prosessen styres meget presist via følere som er tilknyttet en datamaskin. Det ses kun en lett rødme etter behandlingen, ingen bivirkninger.