VELASHAPE

Vi er den eneste klinikken i Norge som har tatt i bruk denne meget velkjente og medisinsk dokumentert teknologien Fra ELOS.

VELASHAPE

Med dagens livsstil har de fleste av oss uønskede fettdepoter vi ikke blir kvitt, selv gjennom harde diettprogrammer og treningsøkter. VelaShape er markedets mest avanserte og beste teknologi for cellulittbehandling, figurformig og fettreduksjon. Det er første og enseste FDA-godkjente, non-invasive, medisinske løsning for omkretsreduksjon.

HVORFOR VIRKER VELASHAPE

VelaShape har den revolusjonerende Elos –teknologien som kombinerer bi-polar radiofrekvens (RF), infrarødt lys-energi, pluss vakum og mekanisk massasje. Den presise oppvarming sikrer en trygg, effektiv og rask behandling uten sengeliggende periode mens vakum og spesialdesignet ruller hjelper til for mekanisk massasje og glatter ut huden for. Resultatet øker metabolismen (stoffskiftet) av lagret fett, øker lymfedrenasje og reduserer eller krymper størrelsen på fettcellene og fett-lagrer. Resultatet av behandlingen gir utjevning av hudens overflate med en merkbar reduksjon i cellulitter og fett samtidig omkretsreduksjon med merkbar omforming av det behandlede området. I et klinisk multisenterstudie, har 85% av de behandlede områdene rapportert reduksjon av lårenes omkrets på minst 1cm, og opp til 7.2cm. Det finnes ingen kosmetisk behandling som er 100 prosent sikker, det vil si at komplikasjoner kan inntreffe. De vanligste er små blemmer eller brannsår som kan gi arrdannelser eller pigment forandringer. Med vår meget dyktige og erfarne stab, forekommer komplikasjoner sjelden.
VelaShape reduserer også strekkmerker/arr

HVA ER ELLOS TEKNOLOGI?

Elos er den første og eneste teknologien som samtidig utnytter kraften i bi-polar radiofrekvensen (RF) og optisk energi. Denne revolusjonerende teknologiske plattformen overvinner effektivt sikkerheten og prosedyriske begrensninger av intens puls lys (IPL) og konvensjonelle lasere.

BEHANDLINGER MED VELASHAPE

  • Figurforming/ødeleggelse av fettdepoter/omkretsreduksjon
  • Cellulittbehandling
  • Reduksjon av arr/strekkmerker
  • Oppstramming av løs hud
  • Lymfedrenering
  • Reduserer ødemer

HVORFOR VELASHAPE

Praktisk talt smertefri, ikke-kirurgiske og non-invasiv behandling som ikke fører til sengeliggende periode – du kan gå tilbake til dine daglige gjøremål umiddelbart etter behandling. Den nøyaktige oppvarmingen og en målrettet behandling av området sikrer et trygt og effektivt resultat.

Behandlingen er effektiv på alle hudtyper og alle hudfarger.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Behandlingsområdet blir målt før og etter behandling.

Behandlingen er smertefri, den kan sammenlignes med å sette en støvsuger på huden, og du kjenner litt varme.
Behandlingstiden varierer etter størrelsen på behandlingsområdet, men er som regel fra 35 til 50 minutter.

Vi anbefaler 5-6 behandlinger, 1-2 ganger i uken. Antallet av behandlinger varierer fra person til person og avhenger av hvilket resultat du ønsker og områdets karakter.

ETTER BEHANDLINGEN

For at fettet skal bli fjernet mer effektivt fra behandlingsområdet, anbefaler vi lett trening/gå turer på minst 30 minutter rett etter behandlingen for å benytte de frie fettcellenes energi.

HVA GJØR ELLOS ANNERLEDES?

Radio Frekvens er en svært kontrollerbar energisk varmekilde som jobber sammen med optisk energi

  • Muliggjør bruk av lys energi på et nivå som er trygg for alle hudtyper
  • Ingen tilleggsrisiko for epidermis
  • Måler Nøyaktig områdene «forvarmet» av optisk energi
  • Kontakt med kjøling på hudens overflate gir økt komfort og sikkerhet